Sølvgade 1A, 5960 Marstal

RENOVERET SKIPPERHUS ET STENKAST FRA HAVNEN

Med udsigt til træskibenes master, der roligt glider forbi i den sagnomspundne havn, ligger dette lille hjørnehus i en af Marstal absolut kæreste gader. I den anden ende af gaden ligger bymidten - med gågade, caféliv og hyggeligt leben. Vi befinder os nemlig midt i hjertet af den historiske Skipperby!

Sølvgade 1A byder velkommen med gulkalket facade og koøje i hoveddøren, med smukt, nyt tegltag og hyggelige, sprossede vinduer - omgivet af praktisk, flisebelagt gårdhave, hvor livet kan nydes i de forskellige solkroge i løbet af dagen. Bemærk at man som det eneste hus i den øvre del af Sølvgade kan parkere foran huset.

Fremhæves må bindingsværket, der er bibeholdt i gården og dermed er med til at understrege, at man sidder i et hjørne af verden, der er omgivet af historie ... og naturligvis udsigten, ja, udsigten.

Huset er gennemrenoveret ude som inde og er præget af et rigtig godt layout og praktiske løsninger overalt. Dette gør, at selv om kvadratmetrene er ganske beskedne, så er der god plads til det gode liv. En rigtig god sammensmeltning af nutid og fortid - tilsammen et pittoresk billede, der er rart at være i.


Indeholder: Huset tilgås via hoveddør til entré eller via bagdør til mellemgang. Fra entréen træder du ind i dejligt køkken/alrum og herfra til gang med udgang til gårdhave, samt praktisk badeværelse med plads til vaskemaskine.
På førstesalen mødes du af et dejligt åbent rum - med havkik ud over farvandet mellem Ærø og Langeland, - hvor der er plads til til dobbeltseng og garderobe, samt et værelse med plads til to senge. I gården finder du tre små skure på række - en smart løsning, når grill, cykler og havemøbler skal køres ud og ind.

MARSTAL
Marstal er Ærøs største by. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse.
Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.