Tulipanstræde 18, Paradiset, 5970 Ærøskøbing

NEMT FRITIDHUS nær havn, strand og "Eventyrbyen Ærøskøbing"

Fint mindre fritidhus godt beliggende i "Paradiset" - en række ejerlejligheder super godt beliggende i nær afstand af den gamle bydel af Ærøskøbing, ved lystbådehavnen og i kort afstand til natur og den flotte strand "Vestre Strand".

Velholdt og godt indrettet med entré med klinkegulv, dejligt flisebelagt badeværelse med muret bruseniche, godt køkken / stue / allrum i et stort rum med udgang til terrasse. Der er desuden hems i stuen og indgang til soveværelse.

Udenomsarealet passes af foreningen - så nemmere kan det næste ikke blive ... så nyd ferien uden at skulle ordne hus og have.

Et godt sted at holde ferie


Ejendommen er opført i 1986 - beliggende i Ærø Marina, der er ejerlejlighedsbebyggelse med i alt 38 lejligheder.
Der er pålagt decra tag og der er thermovinduer og opvarmning er el.

Der er indgået lejeaftale med Hotel Ærøhus, men køber har - efter nærmere aftale - selv mulighed for at disponere over boligligen.
Udlejningsindtægt for 2016 var ca kr. 23.000. Ved udlejning reduceres ejendomsværdiskat som i salgsopstillingen er anført med årlig udgift kr. 3.780,- Desuden er der skattefri indtægt optil ca kr. 20.000,- Det anbefales at rådføre sig med egen revisor - såfremt udlejning ønskes.

Der betales til fællesudgifter - som dækker forsikring, udvendig vedligeholdelse på bygninger og have mm.

Lidt omÆrøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.