Dronningestræde 3, 5960 Marstal

IDYLLISK BYHUS / FRITIDSHUS I SKIPPERBYEN

I et af Marstals smukkeste brostensbelagte stræder, ligger dette dejlige hus.

Ejendommen ligger nær havnen og der er ligeledes få hundrede meter til dejlig badestrand "Eriks Hale" og Marstals bymidte ligger ligeledes i gåafstand.

Ejendommen er flot renoveret og fremstår i god stand både ude og inde.

Ejendommen indholder entré med indgang til flisebelagt badeværelse med bruser. Entré er i åben forbindelse til køkken / alrum med spiseafdeling og stueafdeling. Der er i stueplan klinkegulve med gulvvarme. Fra køkken / alrum er der trappe til 1. sal som er beklædt til kip og der er god kik til vandet mod Langeland. Der er på 1. sal i alt 3 værelser og et toilet.

Der er udgang til lille træterrase - hvor man kan nyde udsigten mod havnemiljøet - og BEMÆRK - der er ingen have at holde - så et meget nemt hus.

ET GODT BYHUS - ANVENDELIGT BÅDE SOM HELÅRS- OG SOM FRITIDSBOLIG.


Der er tilsluttet fjernevarme og vand fraÆrø vand.


Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.