Fæstevej 1, 5970 Ærøskøbing

HYGGELIG LANDEJENDOM OMGIVET AF FLOT NATUR

Her på den sydlige del af Ærø, ligger denne ældre landejendom, omgivet af det åbne landskab, med fin udsigt ud over markerne og med stor sydvendt have. Her er der plads til at slå armene ud!

Ejendommen ligger på en let skrånende grund, hvorpå der også er et udhus og en vestligt vendt terrasse som er afskærmet fra vejen og med dejlig aftensol. Haven har et mindre område med højbede, men der er plads til at lave mere, for i dag er der en fin, stor græsplæne, som også kunne blive til prydhave eller man kunne etablere legeplads i stedet.

Hovedhuset har to indgange - en indgang fra vejen og en fra terrasseområdet. Kommer man indenfor fra terrassen er der her en mindre gang som leder forbi et værelse og hen til bryggerset. Herfra er der adgang til både 1.salen, husets badeværelse og det mindre gæstetoilet, samt til køkkenet. Fra køkkenet kommer man ind i en stor vinkelstue med brændeovn og mod øst er der to små kamre, der godt kan fungere som børneværelser eller alternativt krea-rum eller gæsteværelse.

På 1.salen er der et dejligt, lyst soveværelse med aftensol og dertil et mindre opbevaringsrum, samt et større soveværelse med velux vinduer mod nord og syd.

Huset er velholdt og ejeren har løbende istandsat det. Der er god plads og det er derfor et hus, der er umiddelbart indflytningsklart. Farverne er holdt dæmpede og rummene er hyggelige og der er mange muligheder for at indrette efter behov.

Et hus der vil gøre sig både som hjem for den lidt større familie, men som også er oplagt som feriehus pga. den landlige beliggenhed og de mange rum.Der er elvarme og vand fra Rise Vandværk. Energimærke kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.