Søndervejen 14, 5985 Søby Ærø

FRITLIGGENDE OG RUMMELIG

Fritidshus / helårshus godt beliggende - nær den skønne natur og med gåafstand til indkøb, havn og strand.

Ejendommen er rummelig med bla. 2 stuer, 2 pæne badeværelser og 4 soveværelser. Der er desuden dobbelt garage samt stort udhus, som har har nyt tag fra 2017. Sælges fuldt møbleret.

Der er flisebelagt terrasse og sydvendt ugenert have - med hæk omkring.

Velegnet til den pladskrævende familie, ferieudlejning eller som feriebolig.

Indeholder:
Entré med indgang til stor vinkelstue, trappe til 1. sal samt indgang til køkken. Køkken er i åben forbindelse til spiseplads og stue, hvor der er brændeovn og varmepumpe. Fra spiseplads er der indgang til soveværelse med videre adgang til sydvendt terrasse. Der er fra køkken udgang til bagudgang / bryggers med videre indgang til flisebelagt badeværelse med dusch og el-gulvvarme.

1. sal indeholder 3 værelser, gennemgående, mindre værelse samt lyst og renoveret badeværelse fra 2017 med vinyl / elgulvvarme og der er brusekabine.

Der er el-varme, brændeovn samt varmepumpe (luft/luft). Der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Søby Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådehavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.