Hovedgaden 45, Ommel, 5960 Marstal

HYGGELIG LILLE STRÅTÆKT EJENDOM

I den lille landsby Ommel ca 3 km fra Marstal By - finder man denne idylliske bindingsværk-ejendom med stråtag. Ejendommen ligger få hundrede meter til strand og lille havn - Ja - endda 2 havne. Ejendommen er holdt i pæn gammel stil med mange charmerende detaljer.

Ejendommen er indrettet med entre med adgang til soveværelse som har udgang til haven. Fra entre er der adgang til spisestue med brændeovn og indgang til god stue. Fra Stuen er der udgang til haven og dør til køkken hvorfra der ligeledes er udgang til haven.

Til huset er der dejlig sydvendt have. Her ligger et udhus med badeværelse med brus.

En ejendom meget velegnet som fritidshus.Der er el-varme, brændeovn. tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Ejendommen er meget anvendelig som fritidsbolig - hvilket også har været den nuværende anvendelse, men ejendommen kan også anvendes som helårshus.
Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Ommel:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.