Møllegyden 38, 5970 Ærøskøbing

HOLD DA HELT FERIE" I "MØLLEN"

En anderledes og spændende bolig - højt beliggende ved Dunkær By - med udsigt over marker og Østersøen i horisonten.

Den oprindelige mølle er opført i 1838 - og ombygget til bolig i 1970, hvor den nu gennem flere år har været anvendt som feriebolig - herunder feriehusudlejning.

Dunkær By er en lille landsby med kro, slagter, VVS, redningskorps og med busforbindelse til Marstal og Ærøskøbing. Der er ca 8 km til Marstal og ca 6 km til Ærøskøbing. Risemarkstrand, Østersøen, ligger blot ca 4 km fra ejendommen.

Møllen / boligen er i 3 etager - med køkken / alrum, bryggers og badeværesle i stueplan. 1. sal er med stue. 2. sal er med repos og 2 værelser. Der er fra alle etager flot udsigt. Det hele er meget rustikt og særpræget naturligvis - da det jo er "møllekonstruktion". Der er klinkegulv i stueplan og i stuen på 2. sal kan fremhæves den meget flotte synlige konstruktion - med træbjælker - og hvor kun ydervæggen er "væg".

Ejendommen har ugenert have med træer, garage og redskabshus.

Ejendommen sælges med det indbo som er på ejendommen.

ET SPÆNDENDE FRITIDSHUS.

Der er el-varme (el-radiatorer og varmepumpe luft/luft), tilslutttet offentlig spildevandsrensning og der er vand fra Rise Vandværk.

Tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Ejendommen anvendes i dag som sommerhus og er på BBR registreret som sommerhus. Det vil også være muligt at anvende ejendommen som helårsbolig, dog skal der indhentes skriflig tilladelse til dette, hvilket forventes blot er en formalitet, da ejendommen ligger i et helårshus område. Såfremt ejendommen anvendes som fritidsbolig - vil 80% sandsynligvis ikke være muligt. Der henvises til egen bank vedr. finansiering.


Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.