Vindeballegade 1, 5970 Ærøskøbing

"SIDSELSHUS" - VELRENOVERET BINDINGSVÆRKSEJENDOM

Idyllisk hus i bindingsværk og med stråtag - også idyllisk beliggende ved kirken og landevejskroen i Tranderup, hvor du kan smage "stegt flæsk med persillesovs og meget andet godt".

I Tranderup finder du også den lokale købmand, en ægte "Viking", og der er i Tranderup offentlig transport til Søby, Ærøskøbing og Marstal.

Der er få km til den flotte strand ved Borgnæs og få km til Østersøen med gode fiskemuligheder. Der er boldbane overfor ejendommen og legeplads er meget nær.

Ejendommens have ligger bag huset og er fuldstændig ugenert og i 100% læ fra alle retninger.

Ejendommen kan anvendes både som helårshus og fritidsbolig. Alt i alt - et super godt sted at bo og godt sted at holde ferie.


Indeholder:
Entré med trappe til 1.sal, indgang via fransk dør til stor, lys vinkelstue med nyere trægulv og træloft, samt brændeovn. Fra stue er der åben forbindelse til køkken. Endvidere er der fra stue i syd-østvendt gavl udgang via dobbelt terrassedør til have. Værelse med trægulv. Lyst og pænt badeværelse med muret bruseniche og gulvvarme under klinkegulv. Husets 1.sal er lys og rummelig med gode kvadratmetre fordelt på stort repos/opholdsstue med trægulv og loft til kip. Soveværelse og værelse - igen med trægulve og loft til kip.

Der er el-varme, varmepumpe (luft/luft) samt brændeovn. Vand fra Ærøskøbing Vandværk. Der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Ejendommen anvendes i dag som fritidshus - og energimærke er således ikke udarbejdet.

Lidt historie om ejendommen:
Ejendommen er opført i 1777 og man har oplysninger om dets beboere helt tilbage til 1827, hvor det bl.a. tidligere har fungeret som bolig og værksted for en snedker og han kone Sidsel (måske deraf navnet). Endvidere skal nævnes at husets have er anlagt i 1949 af Bregninge Planteskole, hvor dele af stengærdet i husets have menes af være rester fra det gamle landsbyhegn, der løb fra Gråhøje og til Tranderup kirke.
En spændende ejendom, der bør opleves ude såvel som inde. Der er isat nyere entrédør og øvrige døre, samt vinduer er i pæn stand. Endvidere er der i 1999 pålagt nyt stråtag.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.