Markgade 17, 5960 Marstal

CHARMERENDE FRITIDSHUS I MARSTAL

Spændende byhus i Marstal, der oprindeligt har været 2 byhuse, hvilket giver en hel unik oplevelse, når man er trådt ind ad dørtrinet. Indgangen til huset falder naturligt på bagindgangen - til køkkenet, som er huset "midtpunkt". Der er naturligvis også fra gade-siden indgang til huset - hvor man træder ind i en flot bolig med skakternede gulve der går igen i det meste af huset. Huset er oprindelig fra 1827, hvilket giver det en særlig hyggelig atmosfære, med mange små rum og værelser, hyggelige kroge og detaljer. Ejendommen er både velegnet som helårs- og fritidshus. ET FLOT CHARMERENDE BYHUS - SOM SKAL SES

Ejendommen er i 2017 blevet renoveret med nye vinduer og døre. Herudover er facaden sandblæst, pudset og malet i 2017.

Indeholder:
I stueplan er der flere stuer, en brændeovn, køkken med direkte adgang til lukket hyggelig gårdhave, bad og toilet og fra stueetagen er der adgang via den snoede trappe til 1. salen, med 3 værelser samt opholdsrum med hems.
Ejendommen er oprindeligt 2 ejendomme - som nu er sammenlagt.

Ejendommen rammer ens følelser hvor afslappelse - hygge - romantik - feriestemning meget nemt strømmer igennem en, men prøv selv.... så ring for en fremvisning.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sporttøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, køb af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.