Kirkeballevej 10, 5970 Ærøskøbing

RENOVERET - GODT LANDSTED - BØR SES FOR DEN RETTE BEDØMMELSE

Total renoveret indvendigt i 2000-2001, godt isoleret og rigtig hyggelig. Når man træder indenfor bemærkes det straks at dette hus er noget specielt. Her er valgt gode materialer, og huset er godt indrettet.

Indeholder:
I bliver budt velkommen i entréen med terrazzogulv, herfra adgang til flisebelagt badeværelse med muret bruseniche, gulvvarme og plads til vaskemaskine og tørretumbler. I kan også gå ind i det store sydvendt soveværelse.
Her er også en stor vinkelstue med flot asketræsgulv. I forbindelse med stuen ligger spisestue også med asketræsgulv. Ydermere et godt køkken med gulvvarme, to vaske og udgang via en lille mellemgang til have og terrasse.
Førstesalen byder på repos med adgang til værelse og stor opholdsstue med udgang til vestvendt altan, hvor solnedgangene kan nydes.

Der er på grunden flere små terrasser og lækroge. Der er plantet træer på den ene side af ejendommen, hvor der også er garage, redskabhus og stor carport. Fra køkkenet er der udgang til den østvendte del med flisebelagt terrasse under altan. Fra stuen er der udgang til en sydvendt terrasse og haven med mange lækroge, og der er mulighed for et spil petangue.

Der er fra ejendommen få kilometer til den populære Risemarksstrand, som byder på god strand- og fiskemuligheder langs kysten.
Der er få hundrede meter til offentlig gratis transport til Ærøskøbing og Marstal.

Anvendeligt både som ferie og helårshus.

I forbindelse med renovering er rør- (vand og varme) og elinstallationer udskiftet. Samtlige vinduer og døre (dog undtagelse af hoveddør) er udskiftet.

Garagen er isoleret og indeholder desuden dejligt hobbyrum med varme.
Carporten er opført til at rumme en campingvogn.

Haven er anlagt så den er nem at holde - med 8 terrasser, så der er altid mulighed for at finde en solrig plet i læ for vinden. Der er endvidere rundsiddeplads og bålsted bag carporten.

Der er indlagt vand fra Rise Vandværk, tilsluttet Rise Fjernvarme, og der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Der er få hundrede meter til Rise Kirke, Idrætsanlæg, busforbindelse til Ærøskøbing og Marstal, hvor der ligger henholdsvis friskole og folkeskole.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.