Dunkærgade 9A, 5970 Ærøskøbing

LANDBRUGSEJENDOM I LILLE LANDSBY

Godt beliggende i den lille landsby "Dunkær", lidt tilbage trukket for den stille vej, har vi her en harmonisk landbrugsejendom, pænt præsentabel fra vej siden.

Der er udover den traditionelle stald og ladebygning - også stor løsdriftstald og haller.

Der er 37ha jord til ejendommen - hvoraf 4ha er nor (græsareal) - og de 33ha agerjord ligger nær ejendommen - de 4 ha ligger ved ejendommen.

Ejendommen sælges uden maskiner og dyr - men kan forhandles, hvis de ikke er solgt inden.

Boligen trænger til en "opfrisker" - men for den som ønsker at sætte sit eget præg - vil denne være en perfekt ejendom. Der er uudnyttet loft - så tegltaget kan let vedligeholdes - og dermed holde i mange år.

Ønsker man ikke dyr - kan bygningerne / hallerne udlejes til fx. halmopbevaring, campingvogne, både mm - så man kan opnå en lejeindtægt.

Hvis man ikke har brug for de 37ha - men alene fx. ønsker de 4ha ved ejendommen - er der køber til jorden.


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter. På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.