Ellehøjvej 11, 5985 Søby Ærø

BYGGEGRUND MED UDSIGT

"Et stenkast" fra vandet - ligger denne byggegrund med udsigt til vandet.

Ellehøjvej 11 ligger i Søby - på Ærøs nordlige del - med gode færgeforbindelser til Fyn og Als.

Øst for ejendommen går en sti til vandet og stranden - ca 100 meter fra ejendommen. Desuden er der kort afstand til indkøb, og ca 5 km til Golfbanen ved Skjoldsnæs.

Der kan her bygges et helårshus - som kan anvendes til helårs/fritidsbolig.

Grundareal er på 800 m2.

Kontakt Øbolig for nærmere oplysninger.

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.