Holmevænget 12, 5970 Ærøskøbing

BYGGEGRUND I ETABLERET VILLAKVARTER I ÆRØSKØBING

Øbolig har her fornøjelsen af at udbyde en velbeliggende byggegrund i ét af Ærøskøbings rolige villakvarterer. Grunden er på 884 m2, så her er god mulighed for en stor bolig med luft omkring. Grunden ligger for enden af et lukket vænget på Holmevænget, så det er kun de nærmeste naboer, der kører herind.

Der er tale om en sjældent udbudt mulighed for dig, som vil bygge dit helt eget inde i Ærøskøbing.

Der gåafstand til Vesterstrand, som af mange betragtes som et af øens bedste badesteder og som er kendt for sine finurlige små badehuse. Der er samtidig kort afstand til den fantastisk smukke bymidte med specialbutikker, spisesteder, bager, dagligvarebutik, Danmarks mindste biograf "Andelen" og meget meget mere.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'. Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben, og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv og kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en Ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.