Vesterskovsvej 20, Ommel, 5960 Marstal

LANDSTED MED 3,7 HA JORD SAMT PANORAMA UDSIGT

LANDSTED MED 3,7 HA JORD SAMT PANORAMA UDSIGT

Vi befinder os i et af de allersmukkeste områder, vi har - ikke alene på Ærø, men i hele Det Sydfynske Øhav - placeret midt imellem den 'trendy' landsby Ommel og unikke Ommelshoved, hvor der er fundet spor af bosted helt tilbage til stenalderen.

Og det kan ikke undre nogen, at mennesket til alle tider har ønsket at bo i dette område - med øhavet til begge sider, så føler man sig midt i verden og samtidig trukket tilbage.

I virkeligheden er vi blot 4 km fra centrum af Marstal, med indkøb, daginstitution, skole og fritidsaktiviteter. Og blot 1 km fra Ommel, med skolebussen, landsbymiljø og ikke mindst de to havne, 'Strandbyen' og 'Kleven' med en række maritime aktiviteter.

Selve boligen rummer 248 m2 bolig samt flere gode udhus arealer på den naturskønne grund, som går helt ned til vandet. På grunden er der rig mulighed for mindre dyrehold, som fx heste, høns osv.

Udover jordstykket der ligger rundt om ejendommen, følger der et stykke jord med på 4.350 m2 på Egholm, som man kan bruge til at gå på jagt.

Så grib chancen : Bliv ejer af denne enestående bolig

Indeholder:
Vesterskovsvej 20 byder velkommen ind i et rummeligt bryggers, hvor man kan gå videre ud i en fordelingsgang som fører ud til et lyst og pænt værelse med en hems, og med fantastisk udsigt over marken og vandet. I den anden ende af fordelingsgangen finder man et badeværelse og et lille depotrum. Herfra tilgås også køkken som er i åben forbindelse med stuen, hvor du ligeledes får en fantastisk udsigt. Både fra fordelingsgangen og stuen er der adgang til den flisebelagte terrasse. Udover det er der i stueplan et kontor/værelse med trappe op til 1. salen.

På 1. salen møder man et stort og lyst opholdsrum med loft til kip, hvor der på den ene side er en stor kvist med udsigt ned mod kleven, og på den anden side en altan med udsigt mod det sydfynske øhav og Halmø. Samtidig finder du et pænt badeværelse og soveværelse, som også er med loft til kip.

På den ene side af beboelsen finder man den gamle staldbygning, som består af 3 disponible rum og et loftrum. Mens man på den anden side af beboelsen finder en carport med adgang til den flisebelagte terrasse..

Rundt på grunden er der placeret flere bygninger i form af et hønsehus, udhus/sadelrum, pergola samt lille skur på 9 m2, tæt på vandet.

Alt i alt et skønt landsted, med perfekt beliggenhed. - BØR OPLEVES

Der er tilsluttet elvarme og vand fra Ærø Vand. (der suppleres med brændeovn)

Energimærke, elinstallationsrapport og byggeteknisk rapport kan hentes på vores hjemmeside eller bestilles på kontakt@obolig.dk

OM OMMEL:
Drømmer du om landsby idyl ? Så er dette stedet - Ommel byder på sociale sammenhold, som er så typisk for en landsby i trivsel. Her finder du fællesskab, foreningsliv, lokalt engagement, netværk og trykhed - og ikke mindst de to havne "Srandbyen" og "Kleven" med en række maritime aktiviteter.

Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.