Risemarksvej 27, 5970 Ærøskøbing

DEJLIGT FRITIDSLANDBRUG PÅ MIDTØEN

Risemarksvej 27 sætter nogle fantastiske rammer og giver derfor dig muligheden for at sætte dit helt personlige præg på dette dejlige stuehus fra 1904.

Ejendommen er placeret på midtøen - i umiddelbar nærhed af den hyggelige landsby, Store Rise - omgivet af marker til næsten alle sider i et skønt, landligt område.

Stuehuset præsenterer sig i røde teglsten og med en stor, lækker terrasse ud til vejen. Det samlede boligareal består af 140 m² og til huset er 3 tilhørende bygninger, velegnet til produktion, beliggende på 38.556 m² stor grund, hvor der er anlagt en skøn have med lille æblelund.

Indeholder:
Du bydes velkommen i den store entré med direkte adgang til husets store, lyse hjørnestue med brændeovn, samt trappe til førstesal. Fra stuen tilgås det praktiske spisekøkken med sammenhængende viktualierum, samt adgang til værelse/kontor. Herudover flisebadeværelse med bruseniche og stort, praktisk bryggers og endnu et værelse. Ovenpå finder du to gode soveværelser, det ene med tilhørende toilet. Herudover staldbygninger i god stand, samt dejlig garage.

Fra haven er der kig til mark og i det fjerne smukke Rise Kirke og Risemark Strand ligger en kilometer væk via idyllisk markvej.

MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære
overnatningssteder. Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger. Tæt på øens måske mest populære natur-turistmål, ligger Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger og kæmpevindmøller, der forsyner øen med vindenergi. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

ØLIV
Hvad mener vi, når vi siger, at drømmen er på en ø?
Jo, først og fremmest, at den ene by er lige så forskellig fra den anden, ligesom landsbyerne er det. Og foretrækker man 'eneboer'- tilværelsen, så er der også rig mulighed for at bo isoleret, men dog med naboer i tryg afstand. For måler vi Ærø på livskvalitet og højt til loftet, så er der ingen grænser. Men måler vi kvadratmeterne, jo, så er de til at overskue, med blot 36 km i længden og 15 km på det bredeste, så er køreturen hurtigt overstået. Men så er der alle de pragtfulde, snoede veje, der fører lige ind i ø-eventyret: Vejen til den lillebitte strand, vejen til udflugten og -sigten, vejen til landsbyen, vejen til klinten, vejen til det gode fiskested.Mange Ærøboer kunne ikke drømme om at tage hovedvejen, men foretrækker at færdes ad idylliske, små veje fra A til B - blot for at indsnuse skønheden, der varierer fra dag til dag, årstid til årstid. Områderne er forbundet med infrastruktur ad hovedveje og ad pittoreske ruter, ad cykelveje og gå-stier - og det er nemt at komme rundt til hver en krog.

Derfor siger vi, at drømmen er på en ø!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.