Trousløkkevej 7, Marstal, 5960 Marstal

IDYLLISK - IDYLLLISK - IDYLLISK

IDYLLISK beliggende i den skønne natur - kun ca 2 km. fra Marstal By.

IDYLLISK landejendom i den gamle stil, med udhusbygninger, maskinhal og med ca 3 ha jord ved ejendommen og ca 1 ha græsareal i Noret. Der er skøn natur med mange træer, meget bakket terræn, vandløb, sø og fra mark flot udsigt over Østersøen. Der er natur som du skal lede længe efter - og alt dette lige ved ejendommen.

IDYLLISK og super hyggeligt indvendigt med bla synlige bjælker, gamle dører, trægulve, brændeovne, spisekammer, fadbur og dejligt badeværelse med gulvvarme.

Der er mulighed for mindre dyrehold, evt. kan jorden forpagtes ud eller sælges fra.

Sælges jorden fra - nedbringes jordareal til under 2 ha, ophører landbrugspligten - dermed ingen bopælspligt og ejendommen kan anvendes som fritidshus.

Der er dejlig sydvendt overdækket terrasse - hvor haven, naturen også kan nydes.

Alt i alt en lille perle nær Marstal.


Indeholder:
Entré med indgang til spiseplads med brændeovn og i åben forbindelse til meget hyggeligt køkken. Et Biga køkken fra 2002 med vinylgulv på beton. Fra entré ligeledes indgang til mellemgang med videre indgang til flisebelagt badeværelse med bruser og med gulvvarme. Fra mellemgang ligeledes indgang til soveværelse. Fra spiseplads og fra køkken er der indgang til den forholdsvis store sydvendte stue også med brændeovn og med udgang til overdækket terrasse, den skønne have og den flotte idylliske natur. Der er fra køkken ligeledes indgang til spisekammer og indgang fadbur, hvor der også er vaskerum. Der er uudnyttet 1. sal. - som kan indrettes til værelser mm.

Ejendommen er i perioden 1996 - 2002 blevet renoveret med bla vinduer, dører, køkken, badeværelse og nyt tag og fremstår vedligeholdt både ind- og udvendigt.

Der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning, indlagt vand fra Ærø Vand og der er el-varme supleret med brændeovne.

Lofthøjden i stue er ca 1,9m under bjælker og ca 2,1m under træloft.
Lofthøjden i køkken er ca 1,76 under bjælker og 1,9m under træloft.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sporttøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, køb af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.