Om Øbolig

Velkommen til Øbolig
Øbolig - et lokalt Ærøsk ejendomsmæglerfirma 
Som lægger stor vægt på og kender de værdier en rigtig Ø har - og det er vigtigt - for det er noget særligt at bo på en rigtig Ø.
Når du søger fritidshus på Ærø, kan du søge under fanen "køb bolig på Ærø" vælge "villa", da stort set alle ejendomme kan erhverves som fritidshus.
Øbolig har til huse i gågaden i Marstal - hvor mange "gæster" besøger os - og rigtig mange kikker på husene som er præsenteret i udstillingen.  Interesserede kan stikke hovedet ind og få en snak omkring boligerne, områderne og naturligvis er der også mulighed for en hurtig fremvisning.  Ofte er fremvisninger her og nu - da mange jo ikke bare kan komme i morgen, og da står vi klar til at rykke ud.  Derfor vigtigt at vi bor på Ærø.
Uanset om du er køber eller sælger - så er Øbolig et godt valg.
Ring eller mail for fremvisning eller et uforpligtende og gratis salgstjek af din ejendom
Øbolig har naturligvis fokus på selve huset, men har også særlig fokus på de herlige omgivelser huset nu engang har.  Ærø er noget særligt - Alt er vand ved siden af.
Øbolig.dk
Ved søgning på nettet opnås målrettet søgning for køber, som netop ønsker en bolig på Ærø.  Desuden er det med  til at profilere øen. Opmærksomheden skal rettes mod denne herlige Ø, så vi kan få flere tilflyttere, til gavn for alle og for sælger.
Alle boliger på Ærø ses landsdækkende på boligsiden.dk, boliga.dk samt øbolig.dk - samt præsenteres lokalt i udstillinger i Søby, Ærøskøbing og Marstal.  I Søby ligger udstillingen overfor bageren. I Ærøskøbing på havnen ved færgen og Netto. I Marstal ligger udstilling og kontor centralt i gågaden. 
Uanset om du er køber eller sælger er Øbolig et godt valg
Ring eller mail for vurdering eller et uforpligtende salgsvurdering af din ejendom.
Øbolig samarbejder med Ærø's lokale pengeinstitutter, Nordea og Rise Sparekasse samt Ærø's lokale forsikringsselskab "Ærø Brand".   I forbindelse med salg af ejendomme modtager Øbolig henvisningsprovision fra Dansk Boligforsikring.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til:
Klagenævnet for Ejendomsformidling
Islands Brygge 43, 2300 København S
tlf. 70 25 36 66
www.ejendomsmaeglernaevnet.dk
lynsøg
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
 
Åbningstider:
Kontoret har åbent på hverdage fra kl. 9-16, fredag fra 9-13 samt efter aftale
Lør-, søn- og helligdage efter aftale
Vurdering eller fremvisning
ring 2021 0269
Nyeste: