Om Ærø

Ærø - en dejlig og herlig Ø som også kaldes  "Perlen i det sydfynske ø-hav"
Når du søger fritidshus på Ærø, kan du søge under fanen "køb bolig på Ærø" vælge "villa", da stort set alle ejendomme kan erhverves som fritidshus. Ærø er et dejligt sted at holde ferie - men her er også dejligt at bo.
Ærø har det hele - og det hele er lige omkring en
Naturen så varieret og skøn
Blomstrende kultur og musikliv
IT, måske landets bedste bredbåndsforbindelse - bo og arbejd på Ærø
Sport for enhver smag, fx. golf, tennis, ridning, sejlsport og meget mere
Frisk luft, fred og ro
Trygge rammer for både børn og voksne
Alt dette i et velfungerende samfund i harmoni
På Ærø er boligdrømmene inden for rækkevidde
Mulighederne for at få indfriet sine boligdrømme er mange på Ærø. Her er noget for enhver smag.
Hvad du ønsker skal du få...
Du kan finde små og store byhuse med gårdhave, smukke landhuse med havudsigt, praktiske og solide parcelhuse, lejligheder eller flerlængede gårde med plads til erhverv, børn og udfoldelse. Ærø er en forholdsvis stor Ø med noget for enhverv smag.
Lær øen at kende
Før du tager det endelige spring, bør du tage digtid til at lære Ærø godt at kende. Det gælder om at finde et område, der stemmer overens med de drømme du har om et godt Ø-liv.  Samtidig skal det passe med din hverdag. Hvis du ikke har bil, men skal arbejde på Ærø, er det f.eks. en god idé at bo inden for cykleafstand af sin arbejdsplads. Det samme gælder for institutioner, skoler, indkøb og hvad du ellers får brug for i din hverdag.
Spørg de lokale
Hvis falder for et specielt område, så opsøg nogle af de menesker der bor der. Her kan du lære meget i forhold til lokale aktiviteter, sjæl og nabokultur. Harmonerer det med dine forventninger ? Det gælder om at finde et godt sted, hvor du kan føle dig hjemme.  
Spørg bosætningskonsulenten
Du er også velkommen til at kontakte bosætningskonsulenten  - hvis du har brug for et møde, eller blot et råd i forbindelse med at flytte til Ærø. Bosætningskonsulenten kan kontaktes på email:  flyttilaeroe@aeroekommune.dk
Spørg Øbolig
Øbolig vil også meget gerne være dig behjælpelig med valg af område og bolig.  Vi har mange fine boliger til salg - og viser gerne ejendommene frem.  Tag turen til Ærø og vi vil tage godt imod dig.
lynsøg
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
 
Åbningstider:
Kontoret har åbent på hverdage fra kl. 9-16, fredag fra 9-13 samt efter aftale
Lør-, søn- og helligdage efter aftale
Vurdering eller fremvisning
ring 2021 0269
Nyeste: