Se det digitale energimærke

Kirkestræde 33

, 5960 Marstal

1 / 34
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
13
2050 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 129 m²
Garage 31 m²
Grundareal 182 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1895
Sagsnummer V18018
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 303
Ejendomsværdiskat 325
Renovation 257
Rottebek. ansl 14
Husforsikring 239
Ejerudgifter i alt 1.138

BYHUS / FRITIDSHUS I SKIPPERBYEN

BYHUS / FRITIDSHUS I SKIPPERBYEN
Nostalgiske rammer møder moderne stilindretning i dette fine byhus i Marstal.
Når man bevæger sig igennem den hyggelige skipperby, Marstal, gør man sig måske sine stille overvejelser om, hvordan de farverige huse mon ser ud indeni. Kirkestræde 33 er et rigtig smukt byhus, der ved første blik kan vække en nostalgisk længsel efter en svunden tid. Beliggende med kig til byens handelsgade - og dog med en behagelig afstand fra midtbyens travlhed.Når man så træder ind ad døren overrasker huset ganske fortræffeligt ved at være smagfuldt renoveret - i en tidsløs og klassisk funktionel stil.
Der er dejlig lukket og bedårende gårdhave - med flere små oaser - og føles intim og rar at være i. Her mærker man rigtigt, at man er i byens gamle kvarter.
Der er til ejendommen dobbelt garage, som ligger på den modsatte side af vejen
ET GODT FRITIDS- / HELÅRSHUS


Indeholder: Hoveddøren åbner direkte fra gaden ind i spisestue og videre til sammenhængende køkken. Her er adgang til stue og bryggers, samt trappe til 1. sal. Fra bryggers er der indgang til badeværelse og gårdhave. 1.salen indeholder familierum / stue, samt to soveværelser, det ene med kvist. Spisestuen glimrer sig ved en rummelig spisekrog og en flot trappe, hvor det naturlige lys skinner gavmildt igennem trappetrinene. De hyggelige sprossevinduer understreger husets charme og tillader et kig ud til gadens leben. Køkkenet er indbydende og moderne. Stuen har sprossevinduer ud til gaden og fløjdør til haven og fremstår lys og venlig. De dejlige trægulve - der også går igen igennem huset - understreger den varme stemning. Badeværelset har god størrelse med vask, bruser, toilet, samt plads til skab og vaskemaskine.
Byhuset er et glimrende eksempel på, hvordan man i nostalgiske rammer kan indrette sig, så al moderne komfort tilgodeses. Det fremstår indbydende både udenpå - med pastelfarvet idyl - og indeni - med moderne komfort og stil.
Ejendommen fremstår både ud- og indvendigt i pæn stand. Bla. kan nævnes pænt IKEA Køkken fra 2009 og vinduer fra ca 2005 (gode vinduer i hele huset).
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning (septiktank er slettet), vand fra Ærø Vand og der er el-varme.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning