Hanses Ager 12, 5970 Ærøskøbing - Fritidshus på 61 kvm. - Sagsnr. V18003
Se det digitale energimærke

Hanses Ager 12

, 5970 Ærøskøbing

1 / 37
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
13
2456 KB


Pris
695.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 35.000
Brutto
i
3.244
Netto
i
2.680
Boligareal 61 m²
Grundareal 759 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1985
Sagsnummer V18003
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 304
Ejendomsværdiskat 342
Renovation 257
Grundejerforening 17
Rottebekæmpelse 19
Tømning af hustank 80
Spildevandslaug 42
Husforsikring 299
Ejerudgifter i alt 1.359

SOMMERHUS MED FÅ METER TIL STRAND MM

Dejligt feriehus i Borgnæs

Fint sommerhus beliggende i eftertragtet sommerhusområde - med få meter til vand, strand, badebro, ophalerplads til både mm, som ligger for enden af den lille stille vej.

Sommerhuset har brændeovn - hyggeligt og godt indrettet, og bringer dig tilbage til grundværdierne af det traditionelle sommerhus: Familiehygge, masser af afslapning og god tid til familie og venner.

Et dejligt feriehus i skøn natur


Indeholder:
Entré, badeværelse med klinkegulv, to soveværelse, samt køkken / stue i ét stort rum, med brændeovn og to udgange til terrasse. Den ene halvdel af terrassen er overdækket - genialt, når regnen og duggen falder - mens den anden halvdel er sydvendt og løber langs hele gavlen.

Den lille jolle med motor kan med forhandles - så mulighed for fiskeri kan hurtigt blive en realitet.

Huset er opvarmet med elvarme og er tilsluttet vand fra Ærøskøbing vandværk. Vandafledning er via egen septiktank og fælles kloak/rensningsanlæg i ejerforeningen. Vandafledningsafgift betales direkte til grundejerforeningen. Vedligeholdelse af vandafledning betales af grundejerforeningen, dog undtaget egen matrikel.

Tilstandsrapport og elinstallationsrapport er udarbejdet og kan rekvireres på kontakt@obolig.dk

Lidt om Borgnæs:
I cykelafstand - kun 3,5 kilometer fra Ærøskøbing - ligger fritidshusområdet Hanses Ager i Borgnæs. Området er velkendt for at være et af Ærøs bedst beliggende - et fantastisk rekreativ område med et rigt fugleliv, græssende dyr, vandrestier og fin sandstrand. Oveni er husene i området ganske idylliske og solnedgangene helt enestående.

Lidt om Ærøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt om Ærø: Øen er et velfungerende og moderne samfund, med feriegæster fordelt over hele året, ikke mindst pga. de over 4.000 bryllupper om året. Om sommeren sker der en mangedobling af indbyggertallet, når turisterne drages mod ølivet og de mange sommerlige aktiviteter, de gode spisesteder, de mange kilometer kyststrækning og de fantastiske cykel- og vandreruter. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning