Se det digitale energimærke

Markgade 5

, 5960 Marstal

1 / 26
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
12
2043 KB


Pris
425.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 25.000
Brutto
i
1.913
Netto
i
1.596
Boligareal 71 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 105 m²
Værelser 2
Byggeår 1900 /1977
Sagsnummer V18002
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 281
Ejendomsværdiskat 300
Renovation 257
Rottebekæmpelse 12
Husforsikring 280
Ejerudgifter i alt 1.130

BYHUS/FRITIDSHUS MED SOLRIG GÅRDHAVE

Centralt beliggende i skipperbyen Marstal finder du dette hyggelige byhus.

Boligen indeholder i stueetagen mindre entre, en dejlig åben vinkelstue i åben forbindelse til køkken. På førstesalen finder man badeværelse og et stort rum, som i dag anvendes som soveværelse. Udendørsarealet består af en nem og overskuelig sydvendt solrig gårdhave med muret redskabshus og med udgang til slippe/sti som fører til torvet´s parkeringsplads. Der er i udhus installeret vaskemaskine.

Huset ligger i hjertet af Marstal, hvor man finder gode handlemuligheder, aktiviteter for unge og ældre - heriblandt svømmehal, legeplads, søfartsmuseum og en kunstforening. Desuden er huset beliggende i en ensrettet gade, hvilket begrænser trafik og støj herfra.

VELEGNET SOM FRITIDSHUS ELLER TIL DEN LILLE FAMILIE.


YDERLIGERE INFORMATION OM BOLIGEN

Der er parkeringsmuligheder ca. 30 m fra hoveddøren, og 300 meters gang til gratis rutebil rundt på hele øen. Ærøskøbing, som er den anden af Ærøs store byer, og hvor færgen lægger til, ligger 13 kilometer fra denne ejendom.

Ejendommen er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Denne ejendom er anvendelig både som helårsbolig og som fritidsbolig. Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj og sportsudstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal - og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer. Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk. Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning