Se det digitale energimærke

Vestergade 58

, 5970 Ærøskøbing

1 / 14
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
1668 KB


Pris
1.200.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 60.000
Brutto
i
5.390
Netto
i
4.455
Boligareal 62 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 133 m²
Værelser 2
Antal plan 2
Byggeår 1907
Sagsnummer V17190
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 345
Renovation 248
Rottebekæmpelse 28
Husforsikring 326
Ejerudgifter i alt 948

"LILLETORV" I EVENTYRBYEN

I Eventyrbyen Ærøskøbing åbner der sig nu en mulighed for dit helt eget eventyr ...

ERHVERVSEJENDOM MED EGET LILLE TORV

Lilletorv er en af de allerbedst beliggende butikker i de mest besøgte gader i Ærøskøbing. Ejendommen er ekstra attraktiv, da den har eget lille torv foran butikken. Butikken ses fra gågaden og alle besøgende i byen må forbi denne lille perle af en butik.


Erhvervsejendommen har i en årrække - indtil udgangen af 2017 - huset en hyggelig og veletableret blomsterbutik. Denne mulighed vil fortsat være der - men der vil også være mulighed for andet erhverv eller indrette bygningen til ren eller delvis beboelse. Ændret anvendelse vil kræve godkendelse fra Ærøskøbing Kommune.

EN EJENDOM SUPER GODT BELIGGENDE - OG BØR SES


Ejendommen indeholder:

Smukt butikslokale med originalt klinkegulv.
Overdækket halvtag - velegnet til udstilling - med indgang til selve butikken.
Fra butikken er der indgang til arbejdsrum og videre adgang til lille køkken. Herfra udgang til baggården, hvor der findes redskabshus og 2 lagerrum.
I butikken er der desuden indgang til toilet, samt trappe til 1. sal.
1. salen består af ét rum med hyggelige bjælker med unik udsigt over smukke Søndergade.
På 1. sal er der en loftlem med trappe til 2. sal/tagetage. Her er der mulighed for eventuelt lager eller istandsættelse til f.eks. sovehems.

Ærø er kendt som Danmarks Bryllups-Ø. Og det er ikke uden grund!
Hvert år vies flere tusind par - og det har en positiv påvirkning på erhvervslivet på Ærø.
Lilletorv har indtil nu huset en lille perle af en blomsterbutik, hvor bryllupsbinderi er del af dagligdagen. Ejendommen er også velegnet til andre erhvervsformål - perfekt beliggende i Eventyrbyen Ærøskøbing. Så overvejer du at flytte til Ærø i forbindelse med køb af erhvervsejendom?
Ærø er ren ø-idyl - og samtidig et velfungerende øsamfund.Der er tilsluttet fjernevarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærøskøbing Vandværk.

Ejendommen annonceres hos Øbolig som bolig - med mulighed med flere anvendelser - og klart at anbefale til erhvervsanvendelse. Ejendommen er på BBR registreret som erhverv / kontor. Såfremt den fremtidige anvendelse skal være bolig eller andet end det som står nævnt i nuværende BBR, skal der naturligvis søges om dette hos Ærø Kommune.

Lidt om Ærøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.


Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning