Se det digitale energimærke

Tværgade 14

, 5960 Marstal

1 / 19
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
19
982 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 94 m²
Kælderareal 7 m²
Garage 15 m²
Udhus 19 m²
Grundareal 195 m²
Værelser 3
Antal plan 3
Byggeår 1900
Sagsnummer V17158
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 309
Ejendomsværdiskat 333
Renovation 257
Rottebekæmpelse 14
Husforsikring 298
Ejerudgifter i alt 1.212

HYGGELIGT BYHUS I MARSTAL MED GARAGE

Centralt i Marstal finder man dette charmerende byhus i gå-afstand til gågaden med indkøb, lystbådehavnen og dejlig badestrand ved Erik's Hale med de ikoniske strandhuse. Ejendommen udmærker sig især ved at have garage, hvilket er en sjældenhed i denne del af Marstal. Herudover er der en god lukket solrig gårdhave mod vest. Et byhus som egner sig godt til både fritids- og helårshus.

Indeholder:
Ejendommen har i stueetagen entre/fordelingsgang til bla. badeværelse i god stand med brus. Stor lys stue med flot plankegulv i åben forbindelse med køkken. Fra køkken er der der opgang til 1.salen samt udgang til bryggers i udhuset. På 1.salen er der et repos, soveværelse samt pænt værelse med kvist mod havnen. Der er i ejendommen mindre kælder.

Til ejendommen er der en god gårdhave mod vest med mulighed for sol det meste af dagen. Der er træterrasse som er delvist overdækket og resten er flise belagt. Det er derfor en ejendom som er oplagt som fritidshus, da der ikke er græsplæne, som skal slås. I gårdhaven er der et muret udhus til havemøbler, grill og diverse.

Parkeringsmuligheder kan være en udfordring i de små gader i Marstal. Men her har du din egen garage, hvilket er et stort plus for ejendommen.

Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning