Se det digitale energimærke

Stærmose 23

, 5985 Søby Ærø

1 / 39
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 243 m²
Udhus 55 m²
Grundareal 1.649 m²
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1839 /1982
Sagsnummer V17118
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 185
Ejendomsværdiskat 550
Renovation 248
Rottebekæmpelse 22
Husforsikring 875
Ejerudgifter i alt 1.880

SKØNT LANDSTED

Tæt på populære "Skovby By" en lille landsby med godt sammenhold, legeplads, busforbindelse mm - ligger dette smukke landsted. Der er desuden kun få km til "Skåret" med god badestrand, badebro, ophalerplads til både og der er grillplads samt shelter. Søby by med indkøb, restaurant samt færgeforbindelse til Fyn og Als ligger ca 4 km derfra. Der er 12 km til idylliske Ærøskøbing med jævnlig færgeforbindelse til Svendborg.

Ejendommen er oprindelig fra 1839 - men er i 1982 blevet bygget op helt fra bunden - så huset er forholdsvis nyt og fremstår også i god stand både inde og ude.

Det er en velindrettet, hyggelig ejendom med god plads, og med en stor dejlig have med legehus og sandkasse og en skøn udsigt over marker og levende hegn, hvor Als kan skimtes i det fjerne. I haven kommer harer og rådyr jævnligt på besøg.

Indeholder:
Entreen ligger centralt i huset med fordelingsgang til 2 sydvendte værelser, badeværelse med gulvvarme, ekstra toilet, godt bryggers med udgang til indkørsel og haven. Sydvendt køkken med spiseplads og stor gennemgående stue med massivt pitchpinegulv. Der er udgang til haven fra både stue og køkken. Der er mulighed for brændeovn i stuen. Fra entré er der trappe til 1. sal med møblerbar repos med kvistvindue, stort soveværelse med fransk altan, gæsteværelse, stort vestvendt værelse/stue med udsigt til Vestre Mølle, og et lille pulterkammer. Det hele meget lyst og indbydende.

Udhuset er rummeligt og tørt, og på sydsiden er der en overdækket glasvaranda, hvor man kan sidde lunt og se solopgangen bag Søbygård Volde.

Der er el-varme, varmepumpe, solpaneler "gammel ordning" på udhuset. Panelerne producerer ca. 5.000,- kwt om året. Herudover er der mulighed for brændeovn. Der er vand fra Søby Vandværk.

Ejendommen er blevet gennemopført i 1982 (det oprindelige hus var fra 1839). Køkken er fra 2005. Taget mod syd er fra 2007. Stråtaget er brandsikret - hvilket betyder en fornuftig forsikringspræmie.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning