Se det digitale energimærke

Grønnemosevej 9

, 5970 Ærøskøbing

1 / 52
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
16
3453 KB


Pris
695.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 35.000
Brutto
i
3.191
Netto
i
2.636
Boligareal 144 m²
Udhus 30 m²
Grundareal 2.596 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1860 /1980
Sagsnummer V17002
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 163
Ejendomsværdiskat 455
Renovation 248
Skorstensfejning 33
Rottebek. ansl 21
Tømning hustank 75
Husforsikring 1.091
Ejerudgifter i alt 2.086

IDYLLISK LANDSTED

Fra Bregninge landsby kører man af en lille, blind vej ned til dette idylliske landhus, som ligger omringet af marker, tæt på naturen og med hyggelig vestvendt have.

Ejendommen ligger som sidste beboelse på vejen og har en lille parkeringsplads ved siden af et mindre anneks, der også hører til. Der er en rigtig idyllisk have og stedet ligger beskyttet af det bølgede landskab og de omkrandsende træer.

Både anneks og beboelseshuset har stråtag og de står begge med hvidkalkede vægge. Der er fine, kitfalsede vinduer i god stand og en stor marksten ligger som trappetrin ved indgangsdøren - her er både hyggeligt og idyllisk. Det er tydeligt at der er en grundlæggende kvalitet, som med mindre istandsættelser gør at ejendommen virkelig kan blive en lille perle.

Indenfor kommer man direkte ind i spisestuen med klinkegulv og brændeovn og herfra er der forbindelse til resten af boligens rum som mod syd inkluderer køkken med mindre spiseplads, et bryggers og en baggang med mindre værksted - herfra også udgang til det fri. Mod vest er der fra spisestuen en afdeling med to værelser, begge af god størrelse og en fælles gang til badeværelse. Mod nord er der fra spisestuen en stor opholdsstue, med endnu en brændeovn, og et lyst udsigtsvindue mod nord samt adgangsdør til den vestvendte have. Der er god plads i stuen så der er også indrettet et lille kontorhjørne her.

Førstesalen er ikke indrettet, men med det store grundplan vil der være mulighed for en fin udvidelse på 1.salen og indretning af mindst 4 værelser mere.

Huset er godt vedligeholdt og der er pæne lofter, originale døre og andre fine detaljer. Det er et hus som har bevaret den gode, originale sjæl og som kan blive et dejligt hjem for en lille familie, der gerne vil være på landet eller et fristed for dem der søger et feriehus.

Der er elvarme og vand fra egen brønd.

Energimærke kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning